Instructies voor de toernooikalender

Vragen over de kalender of problemen met het invoeren van het toernooi?

Stuur een e-mail naar .

Iedereen die een toernooi bekend wil maken kan dit doen. Zodra een aanmelding is ingevuld krijgt de beheerder van de kalender hiervan een bericht. Na validatie van de gegevens wordt de aankondiging definitief gepubliceerd. Schaaksite controleert niet of een toernooi goedgekeurd is door de KNSB, een regionale bond of een andere organisatie. In geval van twijfel kan men het beste zelf contact opnemen met de organisator van het toernooi.

Toernooien zijn te sorteren op datum, naam of plaats evenement. De kalender is bedoeld voor nationale en internationale toernooien. Door de sorteermogelijkheden kan snel gezocht worden naar een bepaald toernooi.

Over Redactie Schaaksite

Schaaksite.nl is eind 2009 opgericht door Kees Schrijvers. Schaaksite.nl is een onafhankelijke en niet-commerciële Nederlandse website. Ons motto is: Schaaksite.nl is er vóór en dóór schaakliefhebbers. Iedereen die iets te melden heeft kan het (laten) publiceren op onze site.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.