Atlantis prooi van Oleg Krivosonov

Het Atlantis Schaaktoernooi is uiteindelijk toch gewonnen door de speler met de hoogste rating, Oleg Krivosonov uit Letland. In de laatste ronde won hij van Josip Gazic. Hij won het toernooi omdat Frits Rietman de leider van het klassement, Floris van Assendelft, in een spannende partij versloeg. Frits werd zodoende ongedeeld tweede. De derde prijs ging naar Floris Assendelft, Migchiel de Jong en de verrassende Edwin Zuiderweg.

In de B-groep werd de eerste prijs gedeeld door Conrad Mostertman uit Haren en Maarten Hemmes uit Groningen.

Organisator Lambertus van der Marel kan terugzien op een zeer geslaagd toernooi. De einduitslag is te vinden op de toernooisite

Op Picasa staan nog twee fotoseries: zaterdag 25 augustus en zondag 26 augustus

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.