Ruime belangstelling voor Open Jeugdkampioenschap Gouda 2012

Lekker druk in de prachtige speelzaal van De Goudse Waarden

Traditiegetrouw is er aan het begin van het nieuwe schaakseizoen op de eerste zaterdag van september het Open Kampioenschap van Gouda voor zowel senioren als jeugd. Zaterdag 1 september j.l. waren er daarom weer veel jeugdige schakers uit de wijde omgeving naar de speellocatie in Gouda (de Goudse Waarden aan de Kanaalstraat) gekomen. Sponsor van het toernooi was ook dit jaar weer Halotec.

De deelnemers streden in de verschillende leeftijdscategorieĆ«n om de beschikbare prijzen, maar voor de meeste was deelnemen belangrijker dan winnen en hadden zij gewoon een gezellige dag. Die gezelligheid werd nog vergroot door het mooie weer, waardoor er in de pauzes op het schoolplein uitgebreid gevoetbald en gespeeld kon worden. Lees meer….

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.