36ste IJsseltoernooi van SV Krimpen

GM Namig Guliyev winnaar 36ste IJsseltoernooi

Krimpen aan den IJssel, zaterdag 8 september 2012

Ik kon vandaag niet meespelen i.v.m. een familiefeest, maar de foto’s mogen natuurlijk niet ontbreken. Grootmeester Namig Guliyev wist met 6,5 uit 7 groep A op zijn naam te zetten. Een halfje moest hij afstaan aan fidemeester Johan Quist, die al verschillenden keren het toenooi op zijn naam heeft gezet, Quist eindigde op een vierde plaats met 5 punten. Ekrem Cekro (IM), eindigde op een ongedeelde tweede plaats met 5,5 punt, hij verloor van de kampioen en speelde remise tegen Nils Nijs. Groep B wist Martin Jaspers Focks op zijn naam te zetten met 6 uit 7, hij verloor alleen van Tuvshin Boldoo, een aanstormend talent in de Rotterdamse schaakbond. Tuvshin won de B-groep tijdens het laatste RSB persoonlijk kampioenschap. Lees meer……

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.