Persbericht Spijkenisse over Schaken Overdag

‘Schaken Overdag’ op de dinsdagmiddag bij Schaakvereniging Spijkenisse

Naast de clubavond op vrijdag start Schaakvereniging Spijkenisse vanaf dinsdag 25 september 2012 met schaken overdag in de spectaculaire nieuwe locatie van Schaakvereniging Spijkenisse in de nieuwe bibliotheek ‘de Boekenberg’ (Markt 40, Spijkenisse).

Wekelijks op dinsdagmiddag van 13.15 uur tot 16.45 uur zal er geschaakt worden voor 2 euro per middag (inclusief een kopje koffie).

Aangezien het dagschaak op 25 september voor het eerst wordt gehouden, mag er op die middag gratis worden deelgenomen. De doelgroep is voornamelijk volwassenen, zowel spelers die al heel goed kunnen schaken als spelers die niet (goed) kunnen schaken.

Met meer dan 130 leden en vele vrijwilligers is Schaakvereniging Spijkenisse een van de grootste en meest actieve schaakverenigingen van Nederland. Met dit dagschaak hoopt de schaakvereniging nog meer mensen te interesseren in de prachtige schaaksport. Kom dus eens kijken op de vrijdagavond of de dinsdagmiddag of kijk op de website van de schaakvereniging: www.sv-spijkenisse.nl

Voor meer informatie,

Simon van der Beek,

Tel. 0181-634816 / 06-19818321

E-mail:

2 Reacties

  1. Avatar
    SteinUmStein 14 september 2012

    Ik betwijfel of er spelers komen die al heel goed kunnen schaken. Die hebben namelijk meestal een baan en moeten dus gewoon werken op dinsdagmiddagen. Dit zal eerder een nieuwe hangout worden voor de ‘schakers’ die nu rondhangen in de bibliotheek van Rotterdam.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.