3G: Charlois Europoort 2-DD 2: 2-6

CE2 moest zaterdag 15 september de (ongelijke) strijd aangaan met DD2, terwijl CE1 met DD1 de degens aan het kruisen waren. Het strijdtoneel was het Nationaal Schaakgebouw in Den Haag. Het gebouw ademt schaken en is schaken, een prachtige plek voor een potje schaak. Wij moesten het doen zonder Jaap en Matthieu, gelukkig konden Herman en Nancy invallen. Hoe het verloop was..

Robin (5) speelde remise tegen in een betere stelling, Jesus (1) moest het onderspit delven, al waren er wel mogelijkheden of minimaal remise. Nancy (8) kon haar eindspel met 2 torens+dame+loper+aantal pionnen tegen dame+toren+2paarden+loper+aantal pionnen helaas niet in winst of remise omzetten. John (2) ging forceren in een gelijke stelling en helaas liep dat niet goed af. Lees verder…

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.