Dubbelschaak wint overtuigend van 't Pionneke

Een ijzersterk begin voor Dubbelschaak!

Het externe seizoen is weer begonnen en dat is toch altijd iets speciaals. Natuurlijk weer ellenlange mailtraces over opstellingen, vervoer, de afterparty. Maar het leuke is natuurlijk de teamspirit. Gezellig in de auto kletsen over de vakantie, de verkiezingen en natuurlijk schaken, gevolgd door een spannende middag schaken waarin menig schaker toch nog het ritme wat moet vinden, en daarna onder het genot van een biertje je partij analyseren. Op het einde van de middag dan terug in de auto naar Boxtel, want in grand café Rembrandt staan die lekkere Hertog Jannekes al op ons te wachten. Daar nog wat analyseren, snelschaken, lekker eten en nog meer snelschaken en biertjes drinken. Een heerlijke dag… en als je dan nog de zoete nasmaak van een overwinning proeft is het natuurlijk helemaal geweldig!

Uiteindelijk besef je dat de avond niet oneindig lang duurt… de laatste trein vertrekt al over een paar minuten en dus sprintend naar het station waar je gelukkig nog net de trein haalt.

Volledig verslag inclusief partijfragmenten | Persbericht

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.