Meppel begint met 4-4 (2A: MSV-VAS 4-4)

MSV 1 is zaterdag begonnen met een 4-4 gelijkspel tegen VAS. De oud-landskampioen die vergeleken met vorig jaar verzwakt lijkt te zijn, kwam op het allerlaatst nog dicht bij de overwinning, maar ik denk dat bij ons de meeste dubbeltjes de verkeerde kant op vielen. We hebben er in ieder geval een thriller van gemaakt.

Al van het begin was duidelijk dat het er niet rustig aan toe zou gaan. Op het kerkplein verscheen een fanfare die vrolijk muziek begon te spelen. Hoewel ze erna op verzoek van onze wedstrijdleider, waarvoor hulde overigens aan hen, zich een aantal meters naar achteren verplaatsten, was de muziek nog altijd duidelijk hoorbaar in onze speelzaal. We noemen het maar een goede opwarmer voor Blitz Meppel van komende week. Misschien moeten we volgend jaar maar vragen of we de eerste ronde ook uit kunnen spelen.

De eerste die er maar meteen een einde aan wilde maken, was de tegenstander van Bart. Ik geloof dat deze man na een half uur spelen zijn teamleider vroeg of hij zetherhaling mocht uitvoeren. Hoe hij dat precies gezien had, weet ik overigens nog steeds niet. De partij ging verder en Bart ‘snel aan het bier’ Davids hoefde zich nog niet naar beneden te verplaatsen.Lees verder…

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.