Accres Apeldoorn goed uit de startblokken

Voorgaande jaren waren de wedstrijden altijd tot het laatst spannend en leverden drie 5,5-4,5 overwinningen op voor ons. Dus ook vandaag beloofde het weer een spannende gelijkopgaande strijd te worden tussen twee gelijkwaardige teams.

Op bord 1 speelde Ilja Zaragatski Engels tegen de kersverse grootmeester Twan Burg. Dit was een gelijk- opgaande strijd, waarbij beide spelers zwaktes zagen in de pionnenstructuur van de ander, maar verder dan een licht voordeeltje gingen beide spelers niet claimen. Het oordeel zal later nog volgen met een engine, en wie dit oordeel verliest, zal de ander op een dubbele burger moet trakteren. Achter het bord was inmiddels de vrede getekend, inmiddels is ook de hamburgerstrijd onbeslist want het computeroordeel was 0.00. Lees verder…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.