In gesprek met mr. Fred Teeven (staatssecretaris) en Eddy Schuyer (voorzitter KNSB)

Afgelopen zaterdag tijdens het Nederlands kampioenschap Bedrijvenschaak 2012, op het Ministerie van Veiligheid en Justitie, zijn door Schoolschaaksite.nl in dit bijzondere gremium enkele acties ondernomen om het schaken op onze basisscholen prominent onder de aandacht te brengen.

1. Op naar een Nationale Schoolschaakdag

Als aanvulling op een eerder idee van mr. Fred Teeven, staatssecretaris van Veiligheid en Justitie, hebben wij voorgesteld om een Nationale Schoolschaakdag in te stellen. In een speciale folder (pdf, vier pagina’s) hebben we dit toegelicht.

Fred Teeven (staatssecretaris) en Eddy Schuyer (Voorzitter Koninklijke Nederlandse Schaakbond) zouden deze dag een partijtje schaak tegen elkaar spelen. Aan het einde van het NK Bedrijvenschaak 2012 zouden ze ook beiden een toespraak houden ten overstaan van de ruim 200 aanwezigen.

Lees verder…

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.