Derde Nieuwsbrief NBC

U hebt er wat lang op moeten wachten maar hierbij ontvangt u dan de derde NBC-Nieuwsbrief (pdf) van dit kalenderjaar. Zoals u kunt zien is deze in een nieuw jasje gestoken, de lay-out is aangepast in lijn met de stijl die ook op de nieuwe website is gehanteerd. De nieuwe website is 18 september j.l. online gegaan en is te bereiken via het oude, bekende adres www.correspondentieschaken.nl. Gaat u dus zeker eens kijken! In deze nieuwsbrief behalve voor de nieuwe website o.a. aandacht voor het Nederlands postkampioenschap dat gewonnen werd door Frits Marell, de ontwikkelingen in de wereldkampioenschaps-toernooien (met goede perspectieven voor Ron Langeveld in WC26!) en de stand van zaken in de landenwedstrijden. Verder trakteert Robert Booij ons op een mysterieuze torenzet en wil ik uw speciale aandacht vragen voor de oproep aan de leden voor een nieuwe penningmeester en andere functies die er binnen de NBC vervuld kunnen/moeten worden.

Graag ontvangt de redactie reacties op de nieuwsbrief. U kunt die sturen naar Gert Legemaat, Amersfoortseweg 9b, 3941 EJ Doorn of naar . Veel leesplezier!

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.