Amersfoort – Caissa 1

Gisteren stond de uitwedstrijd van Caissa 1 op het programma. Amersfoort, dit jaar gepromoveerd naar de 1e klasse, is op papier een van de mindere teams van de poule en dat hebben we geweten!

Het begon allemaal met een kopje koffie bij Ivo, die niet ver van de verzamelplaats, het Amstelstation, afwoont. Om 11.30 besloten we toch maar eens te vertrekken. Als teamcaptain moet je natuurlijk met van alles en nog wat rekening houden, inclusief files. Anderhalf uur om stress vrij in Amersfoort te komen, dat moest lukken. Tot onze verbazing en groot ongenoegen en wat stemmingmakerij tegen de slechte informatieborden langs de snelweg bleek de A28 afgesloten te zijn en zijn we eerst maar richting Zwolle gereden om vervolgens via binnendoor weggetjes kort na 13.00 aan te komen. Hmmm, als teamcaptain zou je natuurlijk voortaan ook even kunnen controleren of er ergens aan de weg wordt gewerkt…

De tegenstander als ook de scheidsrechter waren echter zo vriendelijk om de wedstrijd 10 minuten later te laten beginnen. De laatste sigaretjes werden nog snel even naar binnen getrokken en de bakjes koffie naar binnen geslurpt. De opstellingen werden bekend gemaakt en tot onze grote verrassing was de beste speler van Amersfoort, Matthew Sadler (2600+ rating) er niet bij. Paul was niet teleurgesteld…

Lees verder…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.