Messemaker wint overtuigend streekderby (3C: Messemaker 1847- ASC 5½- 2½)

Links het team van ASC rechts het team van Messemaker 1847

Spannend was het tot de laatste zet van Ben aan toe, op miraculeuze wijze wist hij de totaal verloren stelling in remise om te zetten. Bij Peter Ypma ging het heel wat soepeler met een zeer sterk paard in het centrum. Ook Henk-Jan kwam goed uit de opening, stond dus iets beter, maar een foutje van zijn tegenstander strafte hij gelijk af. Peter Scheeren had een black-out en schoot een bok, maar wist nog wel remise te houden. Arjan zijn tegenstander verspeelde in tijdnood een stuk en gaf op. Erik vroeg of hij remise aan mocht bieden, nog maar even doorspelen zei de teamcaptain, maar de eerste tijdcontrole werd niet gehaald dus jammer genoeg verlies tegen de teamcaptain van ASC en tevens zijn neef. Ed stond wat beter, maar kon de winst niet pakken en derhalve remise. Jan won het eindspel na lang manoeuvreren tegen de oud competitieleider van de RSB. Lees meer…..

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.