Moerkapelle 1 kansloos onderuit tegen Santpoort

Zelden zal Moerkapelle 1 zo kansloos geweest zijn als op zaterdag 6 oktober tegen Santpoort in de tweede ronde van de 3e klasse E van de KNSB. Dat het geen makkelijke middag zou worden stond al van tevoren vast. Doordat Dick Bac vanwege heuglijke familieomstandigheden verstek moest laten gaan, viel Arno Luinenburg in op zijn plek.

De opstelling van de gasten was zeer verrassend. De 3 ratingsterksten speelden op de borden 5 (2188), bord 7 (IM Piet Peelen, 2360) en bord 8 (2229). Omdat Moerkapelle toch een vrij homogeen team heeft volgens Santpoort, vonden ze dat ze de boel wel wat door elkaar konden husselen. Zo moesten onze jongens aan die borden het tegen een enorm ratingoverwicht opnemen met als absolute uitschieter AndrĂ© Nieuwlaat op bord 7 met meer dan 450 ratingpunten verschil. Wat hier nu de lol van is, mag Joost weten, maar het is niet verboden, dus zo geschiedde.Lees verder…

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.