PK3 in extremis naar 4-4

Na de fors uitgevallen nederlaag in de eerste ronde was het zaak de zakken dit keer te vullen. En daartoe hebben we alle kansen gehad in de match tegen het tweede van Discendo Discimus, dat hun eerste wedstrijd ruim gewonnen had. Plaats van handeling was De Leeuw, waar het lage zonnetje een spel met de niet-functionerende luxaflex speelde en fel in de ogen viel. Niet zo erg als een keer bij ASV, en het was niet zo warm als in de zaal waar het eerste speelde (misschien moet die deur naar de gang toch maar open?), dus suboptimale omstandigheden in een ruimte waar we vroeger nog drie teams in propten.

Aan de ratings is af te lezen dat een gelijkopgaande wedstrijd in de lijn der verwachting lag, en zulks klopte. De partij van Mark tegen oud-columnist Jan Joost Lindner en van invaller Paul konden tegen elkaar weggestreept worden: Mark verloor een toreneindspel kansloos na positioneel mindere keuzes en Paul pakte mooie velden, won een kwaliteit en de h-lijn en kon over een mooie slotcombi nadenken. Die hij vond.Lees verder…

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.