Sneek 1 zwaar onderuit tegen DTK (3A: De Twee Kastelen- Sneek 1 6- 2)

Anne won vrij snel aan het 8e bord, een normaal begin van een KNSB-middag,niemand ongerust. Even later vielen er in het 4e speeluur 6 nullen bij te tekenen! Niet eens door zinderende tijdnoodduels.Een paar grafzetten ,een mindere opening die niet meer gerepareerd kon worden, een initiatief dat als een boemerang ineens alle kansen bij de tegenstander legt. Geruisloos werden de handen geschud en verliet men achterelkaar de speelruimte.

Alleen Nick hield zijn poot stijf en zorgde na lang getrek en geduw voor nog een puntje.

Met de staart tussen de benen naar de de Chinees in Kollum.Daarna alle shit verwerkend in de auto, richting Sneek. Het aantal serieuze studie-uren tijdens het trainingsweekend dient onverwijld aangepast te worden, ook al gaat dit ten koste van het tafeltennis. Het klaverjassen wordt met de helft van de tijd teruggebracht en ook het molesteren van het tafelvoetbalspel geldt niet meer als ratingbevorderende bezigheid. De mee te nemen muziek wordt door mij gecensureerd.

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.