Dubbelschaak boekt gelukkige overwinning op D4

De tweede wedstrijd van het seizoen was een rare. Er werden aardig wat foutjes gemaakt, aan beide kanten! En deze foutjes werden lang niet altijd afgestraft… ook al waren sommige echt niet moeilijk! Tijd dus voor een verslag met veel partijfragmenten.

Laten we deze keer beginnen met onze matchwinner. Dat was nu wederom een invaller, namelijk onze eigen Died, ofwel D’n Died, zoals hij meestal genoemd wordt. Hij had al heel wat maandjes geen serieuze partij meer gespeeld en nu mocht hij dan meteen invallen in het eerste team (mede mogelijk doordat het derde team vrij was) waar hij een tegenstander van formaat trof, de bijna 200 elopunten hoger geklasseerde Pierre Jaspers. En ohhh, wat was D’n Died zenuwachtig, zoals hij achteraf toegaf. Slecht geslapen, slechts een crackertje met jam als ontbijt weg kunnen werken, precies op tijd op de schaakclub aankomen om zodoende niet over het schaken te hoeven praten. Van die dingen. Lees verder.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.