BSG ten onder in de Rotterdamse Sauna

Aan de gastvrijheid lag het niet, aan de bar ook niet, de gastheer had zelfs voor broodjes gezorgd, maar de ruimte waarin gespeeld moest worden, was verre van ideaal. Klein, warm en benauwd. En toen er ramen werden opengezet om dat te verhelpen, kwam het geluid van buiten spelende kinderen naar binnen. Sommige spelers deden daarom het raam ook weer dicht. Wist Nederland weer wat herfstweer was, de naam van het verzorgingstehuis deed zijn naam eer aan: de Evenaar. Veel spelers kwamen dan ook buiten de broeikas even ‘adem happen’. Verder maar geen woorden aan vuil maken en hopen maar voor Rotterdam dat ze voor de volgende thuiswedstrijd een betere locatie hebben.

BSG was zonder Robert Ris (toernooi IJsland) en Leon Pliester (ziekte), naar Rotterdam afgereisd. Voor hen speelden Alexander Berelowitsch en Frans Borm. Rotterdam trad aan zonder Bart Michiels en Karel van der Weide, voor hun deden Lubomir Ftácnik en Michiel Besseling. Het Belgische deel van Rotterdam liet op zich wachten, de reden was minder plezierig: auto-ongeluk. Voor zover begrepen, gelukkig alleen materiële schade. Het gevolg was wel, dat Pascal Vandervoort niet meer kon spelen. De Rotterdamse teamleider, was zo vriendelijk om zelf achter het bord plaats te nemen, toen rondbellen geen vervanger opleverde. Helaas voor hem leverde dat niet meer dan een te verwachten nul op tegen Frank Erwich.

Op de overige borden had Rotterdam gemiddeld 60 elopunten meer en dat verschil werd in de loop van de middag duidelijk.Lees verder…

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.