Een verjaardagsfeestje en dus cadeaus uitpakken!

Op 6 oktober was iedereen bijeengekomen om de verjaardag te vieren van mij, teamleider Henk Vinkes van Accres Apeldoorn 2, en mij hopelijk een mooi verjaardagscadeau te geven. Dat het, achteraf gezien, zo’n feest zou worden was van te voren niet in te schatten. Misschien wel de hoop, maar de realiteit was dat het eerste team tegen landskampioen Voerendaal mocht aantreden en ook de tweede teams van de respectievelijke clubs traden tegen elkaar in het strijdperk. Dus ik was benieuwd wat voor cadeaus ze allemaal voor me in petto hadden. Het begon al direct goed met de welkome chocoladereep van Ap en Dini, bedankt! Daarna volgden nog ongeveer 344 felicitaties van iedereen die het te horen kreeg, en ze waren ook allemaal zo blij dat ze zich allemaal onderling ook nog eens een fijne verjaardag toewensten, wat een feest voor de strijd, als dat maar voortgezet zou worden in de strijd!

Lees verder…

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.