Kroegsnelschaaktoernooi Laren geslaagd!

Op maandag 15 oktober werd het kroegsnelschaaktoernooi in ’t Bonte Paard in Laren gespeeld! Marcel Janssen van BDSV Barneveld wist dit toernooi op zijn naam te schrijven en daarmee het felbegeerde paardje te bemachtigen. Dit was na de daarvoor benodigde play-off tegen de Graaf (En Passant) en van der Wijk (HSG), die tweede en derde werden.

De ingrediënten waren: een leuke opkomst, een spannend verloop met verrassende winnaar maar belangrijker nog, een grote dosis gezelligheid!! Hiermee was deel 1 van het Laren dubbeltoernooi weer zeer geslaagd! Via www.larenseschaakclub.nl/snelschaaktoernooi.html vindt u de gehele verslaglegging, inclusief foto’s en een erg vermakelijk (sfeer-)verslag gemaakt door één van de deelnemers!

Deel 2 van dit dubbeltoernooi, het Laren rapid toernooi, vindt op zaterdag 27 oktober plaats, wij nodigen u van harte uit zich hiervoor in te schrijven! Deelname kost 6 euro (t/m 18 jaar halve prijs) en de volgende prijzen zijn te winnen: 1e prijs 100,-, 2e prijs: 50,-, 3e prijs: 25,- en overige prijzen. Zie voor meer informatie (o.a.) de toernooikalender en www.larenseschaakclub.nl/rapidtoernooi.html, hier vindt u ook de voorlopige deelnemerslijst. Voor inschrijving vooraf kunt u mailen (info@larenseschaakclub.nl) of bellen (035 – 5386596).

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.