Joost van Ruitenburg wint Derde Erasmus Rapidtoernooi

Rotterdam, zaterdag 20 oktober 2012

Op zaterdag 20 oktober vond in Laurens Arcadia het derde Erasmus Rapidtoernooi plaats. Onder de deelnemers waren drie titelhouders: FM Ivo Wantola, FM Joost van Ruitenburg en IM Fred Slingerland. Na een lange sportieve strijd wist Joost met 7 uit 7 het toernooi op zijn naam te zetten, alleen tegen Jan van Overdam kwam hij goed weg, Jan had een black-out en gaf in een totaal gewonnen stelling zijn dame weg. Uiteindelijk werd de tweede prijs gedeeld door Fred Slingerland en Jan en Julian van Overdam. De ratingprijzen waren voor groep 2: Gerard Kastelein, Wilfried Graveland, Klaas de Ruijter, en voor groep 3: Tabitha Snikkers, Dominique Taapken en Bert-Jan Melchers. Organisator Jaap van Meerkerk bedankte alle deelnemers en memoreerde dat het een sterk, maar ook een internationaal toernooi was, met deelnemers uit Duitsland en België. Rest mij nog de organisatie te bedanken voor de gezellige dag.

Lees meer…..

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.