Cultural Village Schaaktoernooi 2012

Deelnemersveld compleet!

Vanaf maandag 19 november vanaf 13.00 uur zal er volop strijd worden geleverd teneinde de toernooi-overwinning, en daarmee de tickets voor grootmeestergroep C van het Tata Steel Chess Tournament, te bemachtigen. Inderdaad: meervoud. Want niet alleen de winnaar, maar ook de best presterende Nederlander zal deze uitnodiging krijgen.

Het deelnemersveld is weer een mooie internationale melange van spelers die her en der hun sporen verdiend hebben. Binnenkort kunt u op de site van de Stichting Schaakpromotie IJmond, naast alle relevante informatie, hun personalia lezen. Duidelijk is dat de regionale inbreng dit jaar groot is. Sjoerd Plukkel is al jaren een graag geziene deelnemer en ook Harmen Jonkman en Thomas Willemze zijn geen onbekenden voor de organisatie. De jeugd uit de regio wordt vertegenwoordigd door Miguoel Admiraal en Ilias van der Lende.

titel naam rating nat.
GM Eduardas Rozentalis 2592 LTU
GM Sabino Brunello 2591 ITA
GM Georgui Castaneda 2518 PER
IM Adrien Demuth 2479 FRA
GM Harmen Jonkman 2421 NED
IM Thomas Willemze 2382 NED
FM Rob Schoorl 2363 NED
FM Sjoerd Plukkel 2330 NED
FM Miguoel Admiraal 2301 NED
Ilias van der Lende 2169 NED

Op maandag 19 november om 11.30 uur zal het toernooi worden geopend, waarna om 13.00 uur de eerste ronde van start zal gaan. Vervolgens wordt elke dag om 13.00 uur met de partijen begonnen. Zaterdag 24 november is een rustdag. Na afloop van de laatste partij zal op woensdag 28 november tegen 18.00 uur de prijsuitreiking plaatsvinden.

De organisatie is ervan overtuigd dat het ook dit jaar weer een spannend toernooi wordt in de sfeervolle achterzaal van café de Zon waar de verrichtingen live kunnen worden gevolgd. Maar uiteraard ook via de internetsite van de organisatie (www.ssij.nl) zullen de dagelijkse ontwikkelingen kenbaar gemaakt worden én zijn de partijen rechtstreeks te volgen.

Wereldschaakdorp Wijk aan Zee is er klaar voor!

Stichting Schaakpromotie IJmond

namens de organisatie,

Dennis Krassenburg

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.