Come back kid CE 3 verslaat Moerkapelle!

De uitwedstrijd tegen Moerkapelle zal de boeken in gaan als een sterk staaltje in de Charlois Europoort schaakgeschiedenis. Vanuit hopeloze situatie 3,5 -0,5 achter werd het onmogelijke gepresteerd en met veel geknok nog een 3,5-4,5 overwinning uit het vuur gesleept.

Vooraf wisten we dat we eigenlijk in een must win situatie zaten aangezien promovendus Moerkapelle de voornaamste degradatie kandidaat is in deze klasse. Een rechtstreeks gevecht zou je dus kunnen zeggen.

We begonnen met een 1-0 achterstand, Filip was verhinderd had vooruit gespeeld en helaas verloren. Op vrijdag avond speelt hij toch een stuk minder dan op zaterdag, desalniettemin is het prijzenswaardig dat hij een mogelijkheid vond om vooruit te spelen en ook dat Moerkapelle hiermee instemde.Lees verder…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.