Meppel 1 heeft eindelijk de punten te pakken!

Afgelopen zaterdag heeft MSV 1 dan eindelijk de volle winst veilig gesteld. Caissa 3 uit Amsterdam werd met 5.5-2.5 naar huis gestuurd. Schlemielen waren vandaag Rienk (volledig overspeeld uit de opening) en Alwin (ook geen latertje), Roel maakte remise, maar de helden waren vandaag Dennis, Richard, Bart, supersub André en Dvoretsky-Fokke.

Het eerste kende niet zo’n beste seizoensstart. Na een gelijkspel tegen VAS en een verloren uitwedstrijd tegen het sterke Caissa-Eenhoorn, vond het zich terug op de één na laatste plaats op de ranglijst. Een enkele speler toonde zich al ongerust door op te merken dat er toch punten gescoord moesten gaan worden. De redacteur van ons clubblad, ook aanwezig voor enkele foto’s, leek niet zo optimistisch: in het clubblad was namelijk al een compleet verslag te lezen onder de titel “MSV 1 verliest van Caissa”. Caissa-Eenhoorn natuurlijk, maar dat zorgde natuurlijk wel voor enige hilariteit voorafgaand aan de wedstrijd tegen het ‘echte’ Caissa.Lees verder…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.