Moerkapelle 1 de boot in tijdens eerste wedstrijd in Tropica

Op de eerste zaterdag van november was het zover: onze eerste wedstrijd in Tropica. Na vele jaren trouwe dienst bij Op Moer hebben we nu een eigen onderkomen. Hier hebben al vele schakers de handen uit de mouwen gestoken en vandaag konden we de boel inwijden!

Onze eerste tegenstander in het nieuwe clubgebouw was Charlois Europoort. Omdat Arian ons al vrij gemakkelijk op 1-0 had gezet waren er nog zeven partijen te spelen en begonnen we met een voorsprong.

Op bord 4 speelde Jesse tegen Cor de Wit een interessante partij. Vrij snel kwam hij twee pionnen voor, maar daar stond actief spel voor zwart tegenover. Cor misrekende zich in de aanval waardoor Jesse vrij gemakkelijk af kon wikkelen naar een gewonnen eindspel. Leuke partij, en: 2-0!

Vervolgens speelde Wouter Lees verder…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.