Remco Heite schaaktoernooi 2012

Vrijdagmiddag om 16.00 uur begint de eerste ronde van de invitatiegroep van het Remco Heite Schaaktoernooi 2012.

Hieronder vindt u het verslag dat Peter Boel maakte over de opening van donderdagavond.

Het toernooi is te volgen via www.heiteschaaktoernooi.nl

Very Strong and Very Nice

Na een geanimeerde inleiding door Henk Feitsma, voorzitter van de Stichting Het Heite Schaaktoernooi, heette wethouder Sport Sierd de Boer van Ooststellingwerf in zijn gemeentehuis te Oosterwolde de deelnemers, medewerkers en belangstellenden hartelijk welkom in De Stellingwerven. Hij uitte grote tevredenheid over het feit dat komend weekeinde 250 spelers zich zullen wijden aan een denksport “die creativiteit, concentratie en weerbaarheid bevordert.” De wethouder prees de organisatie die dit evenement al sinds 2006 met groot succes neerzet en sprak de hoop uit dat zij dat nog vele jaren blijven doen.

Lees meer

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.