NK jeugd rapid 2012

Afgelopen zaterdag heb ik weer meegespeeld in het NK rapid te Eindhoven. Het is altijd een leuk toernooi, want de jongens en meisjes spelen door elkaar, en niet apart zoals bij de gesloten NK’s. Ook zit je niet met een jaar ouder of jonger, maar alleen met je eigen geboortejaar. Meestal eindig ik hier wel goed. Ook Sandra en Luuk van de club deden mee dit jaar. Dennis deed helaas niet mee, ook al eindigt hij meestal bij de eerste 5 en zou hij nu de 2e rating hebben. Toen later bleek dat er geldprijzen in zijn groep waren, baalde hij toch wel een beetje… Sandra vindt het vooral heel gezellig, en speelt hier daarom meestal niet zo goed en ongeconcentreerd. Luuk was er voor het eerst, en van zijn geboortejaar (2005) was nog niet eens een aparte groep, dus speelde hij mee bij het jaar 2004.

De dag van tevoren gingen Sandra, mijn moeder en ik al naar Heerlen, om te logeren bij mijn oma. Anders moet je heel vroeg op om op tijd te komen. Dennis en mijn vader bleven thuis. Mijn moeder had de koelkast al vol eten gestopt en gekookt, zodat ze alleen nog maar wat op hoefden te warmen. Ook de wekker had ze gewoon nog op de doordeweekse tijd van half 7 gezet, zodat mijn vader extra lang van zijn vrije zaterdag kon genieten….

Zie verder mijn blog.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.