HSB-competitie – Promotieklasse: derde ronde

De wedstrijden van de derde ronde in de promotieklasse van de Haagse Schaakbond zijn afgerond. DSC 4 en Schaakhuis 1 weten hun overwinningenreeks afgestopt door respectievelijk SHTV 1 en SHTV 2, hebben een eerste matchpunt mogen afstaan en gaan nu gezamenlijk aan de leiding met vijf punten uit drie matchen.

WSC 2 wint met 6 – 2 ruim van Promotie, terwijl het Scheveningse RSC-Belgisch Park met minimaal verschil wint van Scheve Toren uit Pijnacker. Beide winnende teams doen daarmee goede zaken en blijven in het spoor van de koplopers. DD 3 lijdt het derde matchverlies op rij, waarbij het aantal bordpunten in stijgende lijn blijft.

Verslagen op de websites:

DD 3 – Botwinnik 2 (Henk Happel)

SHTV 1 – DSC 4 (Han Nicolaas)

De ploegen komen voor de vierde ronde in actie, zodra Sinterklaas het land uit is.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.