Narrow-Escape voor Vlaggenschip Messemaker in eigen huis! klasse 3C

Gezellig analyseren in het grand café

Winnen is in deze fase van de competitie een must wil je nog meedoen voor het kampioenschap. Het leek erop dat dit zou lukken, met zo’n 100 ratingpunten in het voordeel, maar zo gemakkelijk ging dat niet. De eerste nul was er door het verlies van Jan Cheung al snel een feit. Gelukkig trok Jan Evengroen een kwartiertje later de stand gelijk. Arjan met een thematische partij, zette het vlaggenschip weer op voorsprong. Henk-Jan kwam iets beter te staan, maar gaf pardoes zijn toren weg en toen was het weer gelijk. Ed verbruikte veel tijd en bood, na overleg met mij, remise na aan wat na ruggenspraak met de Amstelveense teamcaptain door Esther werd afgeslagen, in opperste tijdnood voor beiden trok de WIM aan het langste eind. Gelukkig wist onze kopman de stand weer gelijk te trekken. Na 10 minuten werd de vrede getekend bij Erik. En zo werd het nog een lange zit voor de laatste partij van Ben, maar in de slot fase gaf zijn tegenstander de toren cadeau. Was dat eerst bij Henk-Jan het geval, nu was het de beurt aan Bart Kampen. Lees meer…..

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.