Venlo slaat toe in de tweede helft

Vijf uur is het, en er is nog geen enkele partij beëindigd, toch wel opmerkelijk want zo vaak komt dat ook niet voor. Maar er is wel duidelijkheid in de strijd, en dat die niet in ons voordeel zal uitpakken is dan ook al helder als een klaar klontje. In de loop van de middag had ik voor mezelf de prognose gemaakt dat er op zijn minst toch wel een gelijkspel in zou kunnen zitten, en dan heb je de hoop dat het misschien ten gunste van Accres Apeldoorn uit zou kunnen vallen. Maar mede teamleider/lijder Rinus Bos merkt terecht op dat wij toch maar gekneusde schakers zijn met weinig talent, en dat het altijd anders gaat als wij zouden willen. Hij zou een genoeglijke middag meemaken, maar voor de teamleider/lijder was dat helaas niet het geval. Lees verder…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.