Wie schrijft het verslag?

Wie maakt het verslag? Dries (Sent: Sunday, November 25, 2012 11:20 AM)

Als we het schrijven van verslagen rouleren, dan zijn Maurits, Peter en Putski dit seizoen al geweest. Ondanks de afgetekende 5.5-2.5-nederlaag was Sneek – Spassky’s gisteren een perfecte match om op ‘los’ te gaan. Wie heeft inspiratie?

Wordt het Alidston, wiens stelling al snel het comfort kende van een rode Ford Ka? Of voelt Janski zich geroepen, die Sneek vandaag slechts als tussenstop aandeed op weg naar een Suhsibar? Als je hoofd- en bijzaken zo door elkaar laat lopen, wordt je stelling ook snel sushi, dat bleek wel weer. Pakt Jan wellicht eens de pen op, die zijn analyse van maar liefst vier partijen, waaronder zijn eigen, kernachtig zal besluiten met de hem bekende kreet ‘douchen!’? Of zal het toch Koen zijn die voor de verslaglegging tekent en en passant onomstotelijk vaststelt dat er helaas ook toreneindspelen aan onze zijde verloren kunnen staan (en vervolgens ook worden.) Dries doet het niet denk ik, hij rijdt al. Lees verder…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.