slim.nl Schaak Challenge

Op donderdag 29 november organiseert SV De Pion op het Jan Tinbergen College in Roosendaal een slim.nl Schaak Challenge waar 200 kinderen aan meedoen. GM Jan Smeets en WIM Smaranda Padurariu zullen daar ook aanwezig zijn. Dagvoorzitter is GM John van der Wiel. De schaaklessen worden gegeven door ervaren docenten zoals Dolf Meijer, Pascal Losekoot en Franck Steenbekkers.

Om half vijf is er een aanschuifsimultaan door Jan en Smaranda. ’s Avonds is er van 19.00 tot 22.00 uur een snelschaaktoernooi. Daar zijn geen prijzen te winnen, maar er worden wel 10 Fritz 13 DVD’s verloot. Iedereen is welkom en alles is gratis. Zie ook het persbericht en www.schaakchallenge.org. Meld je wel even van te voren aan via als je mee wilt doen.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.