Alexandre Dgebuadze winnaar Reinis OK van Spijkenisse

In de prachtige club locatie (menige vereniging kan daar jaloers op zijn), werd het 27e Reinis Open Kampioenschap van Spijkenisse gehouden. Nadat voorzitter Jordy Lahaye het kampioenschap geopend had, gaf hij het woord aan de hoofdsponsor, Hanns van Kruijl (de voornaam is geen schrijffout) directeur van Reinis reiniging en afvalverzameling, die een korte toespraak hield en met de eerste zet aan het eerste bord het kampioenschaap voor geopend verklaarde. Zoals we gewend zijn bij Spijkenisse zat de organisatie goed in elkaar en kon er in drie groepen, met totaal 97 deelnemers, de sportieve strijd op de borden gestreden worden. Drie daarvan deden alle keren mee, Simon van der Beek (vandaag hoofdarbitter), Albert Bakker en Vincent Kuyvenhoven. Lees meer….

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.