Messemaker Vlaggenschip bombardeert Het Kasteel!

Overzicht mooie speelzaal van Het Kasteel

Het Kasteel had de opstelling dit keer omgedraaid, of dat handig is weet ik niet, ik kan me nog herinneren dat ik het een keer gedaan had, maar dat pakte niet goed uit. Daarna altijd een redelijk naar rating team opgesteld, nu zijn ook allen aardig aan elkaar gewaagd. Jan breidde zijn topscorer uit na ongeveer tweeënhalf uur spelen, met een schaakje en dame winst. Erik kreeg in de opening al remise aangeboden, dit werd afgeslagen, op de 21e zet bood zijn tegenstander het weer aan, wat na overleg met mij en de stand op de andere borden werd aangenomen. Jan Cheung offerde een pion in de opening, deze kwam met rente (loper) terug, na wat spartelen van zijn tegenstander was de overwinning een feit. Bij Ben kwam er voor hem onbekende stelling op het bord waarbij de koningsvleugel onder vuur kwam te liggen, zijn tegenstander maakte de voor hem bekende stelling bekwaam af. Arjan kwam vanuit de opening overwegend te staan, na dame ruil leek het in remise te verzanden, hij vond de goede zet en het volgende punt was binnen. Tussenstand 1½ – 3½. Niet lang daarna wisten Henk-Jan en Peter de score uit te breiden met 2 punten. Tot slot wist Ed met een stuk meer maar 2 pionnen achter het laatste punt binnen te halen. Lees meer….

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.