Oliebollentoernooi bij BSV op 28 december

BENNEKOM _ De Bennekomse Schaakvereniging BSV organiseert op vrijdag 28 december 2012 weer het traditionele Oudejaarstoernooi of te wel het Oliebollentoernooi.

Plaats van handeling: Denksportcentrum De Commanderij, Commandeursweg 44 te Bennekom. Iedere schaker is welkom. Enige vraag is wie er dit keer ’Oliebol’ van het jaar wordt, want dat het weer spannend en gezellig gaat worden, staat tevoren al wel vast. Aanvang is 20.00 uur, zaal open vanaf 19.30 uur.

Er wordt gespeeld in groepen van zes. De indeling gebeurd op basis van speelsterkte. Per groep zijn er meerdere prijzen in natura. De speeltijd is 15 minuten per persoon per partij. Deelname is gratis en staat open voor leden en niet-leden van BSV.

Wel graag even tevoren opgeven en uiterlijk graag op donderdag 27 december 2012. Dit kan per e-mail op het adres: onder vermelding van naam, woonplaats en speelsterkte (rating).

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.