Kies de Amsterdammer van het Jaar 2012

Dagblad Het Parool organiseert jaarlijks de verkiezing van de Amsterdammer van het Jaar. Schaak Mustapha, de schaakkoning van de Indische buurt en Transvaalbuurt in Amsterdam-Oost, is dit jaar één van de kandidaten en voor ons dé kandidaat om op te stemmen. Doe allemaal mee en stem op onze Schaak Mustapha!

Op zondag 13 januari wordt tijdens een groot festival in de Stadsschouwburg de Amsterdammer van het Jaar bekendgemaakt en stemmen kan tot 13 januari 12.00 uur.

Het zou mooi zijn als ook de KNSB, de SGA en zijn schaakverenigingen en het Max Euwe Centrum de verkiezing van Mustapha krachtig steunen. Maar natuurlijk is iedereen welkom om dit te doen. Schoolschaak moet topprioriteit krijgen in ons land.

Lees meer …

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.