Mark Timmermans winnaar 17e Menno Ploeger toernooi

Henk Greevenbosch feliciteert Mark Timmermans

Krimpen aan den IJssel, 29 december 2012

Henk Greevenbosch opende het herdenkingstoernooi en bedankte de vele vrijwilligers van de afgelopen 16 jaar. Met 140 deelnemers, een absoluut record, kon het gezelligheidstoernooi, na unieke openingszetten op twee borden, van start gaan. Ook al is het gezellig, er werd voor ieder puntje gestreden. Na negen ronden stond Mark Timmermans aan kop met 8 uit 9, net als twee jaar geleden. Hij verloor alleen in de eerste ronde van Angelique Osinga. Tweede werd GM Matthew Sadler, derde Arie Werksma met ieder 7,5 punt. Rest mij nog Henk en alle vrijwilligers te bedanken voor de organisatie van dit prachtige toernooi. Lees meer….

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.