De Dubbelschakers in Wijk aan Zee

Dubbelschakers doen het prima in Wijk aan Zee!

Het is eigenlijk meer een gecombineerd gezelschap van wat (ex)Dubbelschakers en (ex)HMC-ers. Laat ik daar maar niet te diep op ingaan, want het is een hele historie. Een en ander is terug te lezen op de Tata pagina van Dubbelschaak waarin dagelijks een nieuw verslag verschijnt met veel partijanalyses, fragmenten en foto’s!

Ronde 5:

Het mysterie van Wijk aan Zee is opgelost. Piet heeft zijn notatieboekje weer terug! En we weten wat dat betekent… hij won natuurlijk zijn partij! Hoe kan het ook anders. De partij van de dag was die van Rob. Hij won bijzonder overtuigend van een sterke 2100 speler die er in deze partij niet aan te pas kwam. Een foutloze partij!

Het spektakel van de dag moest gezocht worden bij Martien. Het was een knotsgekke partij waarin ontzettend veel gebeurde. Martien heeft enige tijd verloren gestaan, maar ook weer gewonnen. Derhalve was remise daar misschien wel het eerlijkste resultaat. Ad verloor helaas wederom en staat nu voor het eerst iets onder de 50%. Hopelijk herpakt hij zich snel!

Laten we beginnen met de partij van de dag… Voor de rest van het verslag klik hier.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.