LBV Jeugtoernooi

Op zondag 3 februari is er het LBV Jeugdtoernooi bij schaakvereniging De Pion in Roosendaal. Jeugdspelers worden van harte uitgenodigd hier aan mee te doen. Er wordt gespeeld in leeftijdscategorieën. In elke categorie zijn er vijf bekers. Voor de categorie AB hebben we 60, 40 en 20 euro als prijs. Na afloop va het toernooi is er een loterij waar iedereen een leuk prijsje kan winnen.Er wordt gespeeld op de locatie van onze jeugdafdeling: het Jan Tinbergen College.

Niets bijzonders zult u zeggen.

Maar bij dit toernooi proberen we iets nieuws! Tijdens het toernooi zijn er gratis workshops voor iedereen die daar belangstelling voor heeft, bijvoorbeeld ouders of begeleiders die meekomen. We hebben al twee workshops die definitief doorgaan, namelijk Spaans en Frans, maar er komen er nog meer. De workshops worden gegeven door senior leden van de club of ouders van jeugdleden.

Meer info op de website van De Pion. Inschrijven, info en deelnemers op de toernooisite.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.