75e Tata Steel Chess Tournament: tienkampen – 8e ronde

Het is 27 januari als de slotronde van de 75e Tata Steel Chess Tournament op het programma staat. Joost Scholten is ondanks een verliespartij zeker van groepswinst, maar in andere groepen moeten de beslissingen in deze slotronde geforceerd worden.

In de grootmeester groepen staat nog een serie interessante partijen op het programma, waaronder die tussen GM Giri en GM Carlsen, Hans Bohm zal op de slotdag de commentaar verzorgen in een speciaal op de parkeerplaats gelokaliseerde tent.

Naar Wijk aan Zee

Mocht dit u inspireren er een kijkje te gaan nemen, dan is er voldoende gelegenheid om de auto te parkeren. Met openbaar vervoer is het kustplaatsje goed te bereiken doordat buslijn 78 elk half uur vanaf station Beverwijk naar het Cultureel Centrum rijdt.

Een overzicht van de verrichtingen van de leden van de Haagse Schaakbond laat de resultaten van de achtste ronde zien plus de indelingen voor de slotronde. De naam-link verwijst naar het volledige programma en scoretabel van betreffende deelnemer.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.