Verzwakt Dubbelschaak wint, maar haakt af in strijd kampioenschap

Na een winterstop van 2 maanden mochten we weer aan de bak. Nadeel van dit weekend was dat het precies in de vakantie viel. We hadden daarom 2 vakantievierders. Vooruitspelen kregen we niet geregeld bij de tegenstanders, maar uiteindelijk was het toch gelukt 2 invallers te vinden. Toen daarna echter 1 van de invallers door de griep geveld werd was het niet anders dan dat we met 7 man aan moesten treden.

De invaller die we hadden werd wel uitgeroepen tot de matchwinnaar. Wat doen die het toch altijd goed!!! De teller staat inmiddels op 5 uit 6 voor de invallers. Het is dat Rob het nog beter doet met 5,5 uit 6, anders was "invaller" koploper geweest in de strijd om het Walhoofd. Deze keer was wederom Niels de uitverkorene en hij speelde een parel van een partij. De partij met analyse is verderop te vinden in het verslag.

De rest van het verslag van de wedstrijd De Toren Arnhem 2 – Dubbelschaak ’97 is hier te vinden.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.