Wachtlijst voor deelname aan het Open NK Snelschaken minimaal

Aanstaande zaterdag, 2 maart, wordt de 15e editie van het Open NK snelschaken gespeeld in Dordrecht. Zo kort voor het toernooi zijn er altijd enkele spelers die om diverse redenen afzien van deelname. Zodoende is er intussen van een wachtlijst van potentiële deelnemers nog nauwelijks sprake. Dat betekent dat wanneer men zich nu inschrijft de kans op deelname zeer groot is. Zelfs spelers die aanstaande zaterdag zonder aanmelding vooraf naar de speelzaal komen, maken een goede kans om nog deel te kunnen nemen aan het toernooi. Aanmelden kan via de website www.snelschaakmarathon.nl (link Inschrijvingen) of door het zenden van een e-mail aan . Als u een e-mail stuurt laat de organisatie u per ommegaande weten wat de mogelijkheden tot deelname zijn.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.