Arjan Hennink winnaar WSV 3 Ronden Toernooi 2013

Wat zouden we, als schaakvereniging, zijn zonder al die vrijwilligers!

Arjan Hennink

Waddinxveen, zaterdag 2 maart 2013

Met 68 schakers in 17 groepen op speelsterkte ingedeeld werd er gestreden of er een ton in euro’s te winnen was en zo hoort dat ook, maar de prijsjes waren in natura. In de hoofgroep zaten Arjan Hennink, Bartold Jansen, Melvin Dekker en de winnaar van vorig jaar Philip Westerduin. In de laatste ronde moest Philip het opnemen tegen Bartold en Arjan tegen Melvin. De remise van Arjan was uiteindelijk voldoende voor de eindoverwinning. In een bloedstollend eindspel tussen Bartold en Philip, waar ik een videoimpressie van heb gemaakt (zie onderaan), trok Philip aan het langste eind en eindigde op een tweede plaats, met evenveel punten als Arjan, maar het onderling resultaat telt. Proficiat Arjan. Lees meer….

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.