Toen de rookwolken waren opgetrokken

Het speelwartiertje lijkt voorbij te zijn in Amsterdam. Zes ronden lang waande het toernooi zich in een staat van onvolwassenheid: iedereen won van elkaar, in een moordend tempo werd de ene vechtpartij na de andere afgeleverd. Toen de rookwolken woensdagavond waren opgetrokken, hadden nog acht spelers kans op de eindoverwinning. De zevende ronde stond voor de overgang naar het zakelijke spel – het is de toernooiwinst die lonkt. Reinderman en Burg wonnen eenvoudig, terwijl de tieners Zhou en Ringoir een onderhoudende partij speelden. Alleen Swinkels en Kuipers hadden moeite zich aan te passen aan de beslissende fase van het toernooi: ze gaven beiden de regie uit handen in een echte Wild West. Lees meer

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.