CPC-loop 2013: lopende schakers

Zondag 10 maart is Den Haag en Scheveningen het decor voor de 39e editie van de City Pier City loop. Pronkstuk van dit evenement is de halve marathon over ruim 21 km, maar in de bijnummers lopen de afstanden af waarmee dit evenement geschikt is om met het hele gezin aan mee te doen. De Haagse Schaakbond was er vertegenwoordigd.

Met startnummer 3111 volbracht Reinout van Rijkom de 5 kilometer in een nette 21’13" en werd 99e op 3745 deelnemers. Geert van den Berg voltooide de 10 kilometer in 53’52" en Paul Koks kon op het nippertje aan startnummer 2785 voor de 10 kilometer komen, doordat een zwangere dame afzag van deelname.

Verslag | Uitslagen

Reinout van Rijkom | Geert van den Berg | Paul Koks

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.