Nationaal Comité Inhuldiging: Oranje Strik voor Schoolschaaksite.nl

Vandaag ontvingen wij van het Nationaal Comité Inhuldiging het verheugende bericht dat Schoolschaaksite.nl de Oranje Strik mag dragen.

Het bericht luidde:

Gefeliciteerd met de Oranje Strik! In het meegestuurde bestand vindt u het logo dat u kunt gebruiken. Schoolschaaksite.nl krijgt de Oranje Strik omdat het voldoet aan de voorwaarden die het Nationaal Comité Inhuldiging heeft opgesteld: positief, origineel, authentiek, aansprekend voor een groot publiek en passend bij het thema: mijn droom voor ons land, inspiratie voor de Koning.

Lees meer…

2 Reacties

 1. Avatar
  hans berrevoets 31 maart 2013

  Graag wil ik onze Teun Koorevaar van harte geluk wensen met deze mooie vorm van schaak PR en dat vooral voor de jonge generatie. Bij een troonswisselingen horen dromen over de toekomst. Met een Oranje strik erbij kan de schaaksport dromen over de toekomst en het feestjaar 2023.

  Jammer dat de schaaksite van de KNSB dit nieuws nog niet heeft gemeld. Ik heb eerder gepleit voor een gesprek over beeldvorming, PR, beter benutten van sociale media. Ik heb één keer informeel een db lid van het KNSB bestuur gesproken en daarna viel de stilte in…

  Helaas is het niet vermelden van de oranje strik op de nationale KNSB site een nieuw bewijs voor de stelling, die ik toen heb betrokken om hardop na te denken over een mooie toekomst voor de schaaksport. TEUN KOOREVAAR verdient wat mij betreft een oranje lintje van het comité voor 30 april a.s. TEUN geniet ervan en ga vooral door met je enthousiasme dat zo schaak verwarmend is.

  Groet uit Dordrecht

  Hans Berrevoets

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.