HSB-competitie – 1e klasse B: Bobby Fischer en DSC strijden om kampioenscha

De wedstrijden in de zesde speelronde van de 1e klasse B zijn om het paasweekeinde heen gewikkeld. Bij het ingaan van deze voorlaatste ronde zijn er nog drie ploegen in strijd om het kampioenschap.

DSC en Bobby Fischer Wassenaar gaan aan de leiding met acht punten en de formatie van Haeghe Ooievaar volgt op één matchpunt. Voor wat betreft de degratieplaats moet de ploeg Botwinnik in deze zesde ronde van Promotie winnen om ervoor te zorgen dat ook Pomar en Promotie nog rekening moeten houden met mogelijke degradatie.

DSC gaat op bezoek in Pijnacker om twee matchpunten in de wacht te slepen met een 5 – 3 overwinning op Scheve Toren en Bobby Fischer Wassenaar wint in eigen clublokaal met dezelfde cijfers van Pomar. Het vlaggenschip van Haeghe Ooievaar moet echter een matchpunt afstaan aan de ploeg van DD en lijkt daarmee af te haken in de strijd om het kampioenschap.

Gespeelde wedstrijden zesde ronde
Verslag
Scheve Toren 2
DSC 5
3 – 5
Bobby Fischer Wassenaar 1
Pomar 1
5 – 3
Haeghe Ooievaar 1
DD 5
4 – 4
Promotie 3
Botwinnik 4
7 – 1
Programma 1e klasse B

gezamenlijke slotronde op 17 april

Bobby Fischer Wassenaar 1
Scheve Toren 2
DSC 5
Haeghe Ooievaar 1
DD 5
Promotie 3
Botwinnik 4
Pomar 1

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.