Tan en Burg winnen Tweetallentoernooi Roosendaal

Gisteren vond het 25ste Tweetallentoernooi plaats in Roosendaal. Vanwege de jubileumeditie was het prijzengeld verdubbeld, wat enkele sterke duo’s aantrok, zoals grootmeesters Smeets/Stellwagen en Dgebuadze/Popovic. Samen met Matthew Tan deed ik ook mee. We wonnen al onze matches en op het einde hadden we ook een bordpunt meer dan Smeets en Stellwagen. Met een start van 8/8 gaf ik het goede voorbeeld. Daarna zakte ik een beetje in maar Matthew eindigde sterk met 7,5/8, met onder andere winst op zowel Smeets als Stellwagen.

Op de toernooisite vindt u een verwijzing naar de eindstand en fotoreportages.

Na afloop van het toernooi heb ik mijn partijen grotendeels kunnen reconstrueren. Bij deze enkele korte opgaves:

Smeets/Stellwagen werden 2de met 21 bordpunten, gevolgd door Dgebuadze/Popovic en Kuipers/Colijn met 18,5 bordpunten.

De B-groep werd gewonnen door Marcel Huijser en Peter Huijser met 10,5/14.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.