Aanwezigheid Dordtse inwoner bij inhuldiging bekend

De heer Berrevoets uit Dordrecht mag namens de Dordtse inwoners aanwezig zijn bij de beëdiging en inhuldiging van de nieuwe Koning in de Nieuwe Kerk in Amsterdam op dinsdag 30 april 2013. De heer Berrevoets is op verzoek van de gemeente Dordrecht en de Commissaris van de Koningin voorgedragen.

Voordracht

De voordrachten van de commissarissen van de Koningin vertoonden een grote diversiteit. Zo zijn er vrijwilligers, mantelzorgers, ondernemers en jongeren voorgedragen. Allemaal mensen die een actieve rol binnen de gemeente vervullen waarin ze wonen, ieder op hun eigen wijze. De heer Berrevoets is een bekende in het Dordtse. Hij is zeer actief betrokken bij de ontwikkelingen in de samenleving, is initiator van het platform stedelijke herdenkingen, actief betrokken bij verschillende stichtingen die interreligieus en intercultureel werken en bekend als prominent schaker. Kortom een man die mensen op diverse terreinen weet te enthousiasmeren en samen te brengen. Lees verder…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.