Workshops 'Mentaal sterk achter het schaakbord'

Workshop ‘Mentaal sterk achter het schaakbord’

Hoe groot is de invloed van je mentale conditie op je plezier en succes achter het schaakbord? Hoe ga jij om met spanning, met winst en verlies, met (veronderstelde) sterke of zwakke tegenstanders en met tijdgebruik? Kun je iets doen om je mentale kracht te vergroten?

Deze en andere vragen komen aan bod in de workshop, waarin we voorbeeldpartijen bekijken en waarin je aan het denken wordt gezet over je eigen mentale conditie.

De workshop vindt plaats op 3 mei 2013, van 20u-22.30u in het Rode Kruisgebouw, Koningsweg 2, Utrecht. Hij wordt gegeven door Anne-Marie Benschop, voormalig Nederlands schaakkampioene en coach (www.your-self.nl).

De bijdrage voor de workshop is € 20,- (inclusief materiaal). Aanmelden voor 1 mei 2013 via of telefonisch via 06-10738821 (Anne-Marie Benschop). Er is ruimte voor maximaal 15 deelnemers.

Nota bene: Op 24 mei is er een vervolg workshop waarin er alle ruimte is om je eigen partijen en/of vragen te bespreken. (zie aankondiging)

Vervolgworkshop ‘Mentaal sterk achter het schaakbord’

Heb je eerder de workshop ‘Mentaal sterk achter het schaakbord’ gevolgd en wil je graag meer leren over dit onderwerp en over je eigen mentale kracht?

Het vergroten van je kracht begint bij bewustwording en inzicht! In deze workshop vergroot je je inzicht door te leren anders waar te nemen: niet alleen de schaakzetten, maar ook het interne proces. Als materiaal gebruiken we partijen van deelnemers. We ontdekken zowel kwaliteiten als valkuilen. Of je nou naar je eigen partijen kijkt of naar die van een ander, je zult zien hoe interessant en verrassend het is!

De workshop vindt plaats op 24 mei 2013, van 20u-22.30u in het Rode Kruisgebouw, Koningsweg 2, Utrecht. Hij wordt gegeven door Anne-Marie Benschop, voormalig Nederlands schaakkampioene en coach (www.your-self.nl).

Iedere deelnemer neemt twee partijen mee: een waar je een heel goed gevoel over hebt, en een waar je helemaal geen goed gevoel over hebt en/of waarin je ‘ergens’ tegenaan loopt.

De bijdrage voor de workshop is € 20,-. Aanmelden voor 20 mei 2013 via of telefonisch via 06-10738821 (Anne-Marie Benschop). Er is ruimte voor maximaal 15 deelnemers.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.